Stel je vraag

Heb je een vraag of heb je een probleem waar je niet uit kan komen? Stel hier je vraag dan aan ons! Wij proberen zo snel mogelijk op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen kun je onderstaand formulier invullen. Alle gestelde vragen blijven met de antwoorden op deze website staan zodat andere mensen die hetzelfde probleem hebben de vraag en het antwoord gemakkelijk kunnen vinden.

44 gedachten over “Stel je vraag

 1. Jo van der Pluijm

  Ik ben van Facebook af, mijn echtgenoten heeft op tijdlijn geschreven, met haar e-mail en wachtwoord, dus hoe kom ik weer op mijn eigen site

  Reageren
 2. marjolijn bunt-de roo

  Hallo
  sinds gisteren kan ik niet meer op fb.
  Ik kan ook dr app niet opnieuw downloaden! Dan geeft hij aan; onbekende foute code.
  HELP ALSTUBLIEFT!!!@
  benverslaafdaanfb

  Reageren
  1. Maria Colli

   Ik heb een oud profiel van een paar jaar terug dat ik niet gebruik, het was met live en mijn echte profiel dat ik dagelijks gebruik is met telenet. Nu kreeg ik vandaag weer een vriendenlijst om iemand als vriend erbij te nemen, en sindsdien zit ik weer op het oude profiel, zonder foto. Dit mag verwijdert worden, zodat dat niet meer kan gebeuren, want het is niet de eerste keer dat het voorkomt, ergerlijk!!!!

   Reageren
 3. Paula Lahaye

  Ik heb een eigen account, maar mijn e-mail adres is veranderd en ik kan niet meer in mijn eigen facebook,
  op facebook thuis denkt iedereen dat ik mijn man ben.
  Af en toe een beetje vreemd als ik ergens op reageer.

  Reageren
 4. Debouver Geert

  als ik wil inloggen op facebook verschijnt er telkens de facebookpagina van mijn broer. Ik kan mijn emailadres en mijn wachtwoord nergens invullen.

  Reageren
 5. ria kuipers

  Hallo mensen. Ik kan in Frankrijk niet meer op mijn Facebook. Oog niets doen of uploaden
  Kunnen jullie mij helpen

  Reageren
 6. Anneke beij

  hiii ik ben dus anneke beij ,en woon in frankrijk waar ik ook site heb ninie abeille met andere e mail. als ik op hollandse fb wil komen dus met andere e mail krijg ik de FRANSE fb en niet mijn hollandse site, wat kan ik doen aub is mijn enigste plezier en afleiding, wilt u aub op mijn franse e mail beantwoorden merci

  Reageren
 7. Aty de Jong

  Mijn zoon heeft op mijn computer op Facebook ingelogd en nu lukt het niet om dit te wijzigen naar mijn eigen inloggegevens. Hoe moet ik dit doen?

  Reageren
 8. julia gerrits

  ik moet steeds opnieuw facebook installeren, en dan geeft hij steeds aan probeer opnieuw! dit is op mijn laptop op mijn telefoon heb ik geen problemen.

  Reageren
 9. karin gruss

  Ik heb nu mijn meisjes naam er op staan.
  Maar wil mijn man,s naam er op hebben maar moet 60 dagen wachten waarom zo lang,
  Kunnen jullie mijn helpen,
  Mvg kg

  Reageren
 10. lars

  Hallo ik zit met een probleem ik kom niet meer op mijn Facebook omdat ik een e mail adres door iemand anders heb laten aanmaken. We weten allebij het wachtwoord niet meer en het e mail adres is niet helemaal zeker ik zou het liefste mijn oude account weer willen hebben met dit e mail adres ik hoop dat het lukt alvast bedankt gr lars

  Reageren
 11. I.Reijman-Swan

  Krijg steeds de melding facebook sessie is verlopen. Als ik me dan opnieuw aanmeld krijg ik de melding je hebt al toestemming gegeven en daarna login mislukt. Maar alles werkt gewoon behalve de synchronisatie

  Reageren
 12. C.W.Dingemanse-Holewijn

  Face Book blijf hangen op mijn mobiele telefoon. Ik heb wel,geprobeerd om een vidio te plaatsen afgelopen Zaterdag 8 augustus 2015 is niet gelukt maar nunkan ik helemaak niet meer op de telefoon om het programma te openen. Bij voorbaat hartelijk

  Reageren
 13. g van dijl -israel

  Boven gestelde vragen komen overeen. In mijn geval stopte o so sorry Google gevolgd door face book en het hay day spel.Ergerlijk,maar hoe lossen we t op?

  Reageren
 14. Alexandra

  Dag beste mensen,

  Vandaag wilde ik mijn gegevens bijwerken en invoeren dat ik een coach ben. Na 6 keer proberen en te bevestigen kwam het nog niet te staan op mijn facebook account. Een ander probleem is dat ik twee accounts heb, een teveel dus. En ook wil ik graag weten hoe ik voor anderen zichtbaar ben. Het is een wirwar van mogelijkheden die jullie te bieden hebben, maar gewoon een zin plaatsen, lukt absoluut niet. En de app wil ik niet invoeren om jullie de mogelijkheid te geven mijn gegevens in te zien die op mijn laptop staan. Jullie moeten hard aan het werk om de mogelijkheden te beperken en te versimpelen en bovendien wil ik weten waarom het mij niet lukt om een tekst te plaatsen op mijn account.

  Reageren
 15. agneessens alain

  Mijn probleem bestaat al maanden en heb al overal gezocht naar de oplossing. Heb meermaals bij Facebook zelf de vraag gesteld maar krijg geen antwoord. Daarom stel ik ze hier want ik ben ten einde raad.
  Als ik op mijn tijdlijn berichten of foto’s ontvang van vrienden, wil ik daarop een reactie toevoegen. Ik typ dan
  de reactie onder het bericht of foto in. Durf ik dan naar een andere pagina gaan van een vriend en kom wat later terug naar mijn eigen tijdlijn zijn al mijn getypte reacties verdwenen. Het bericht of de foto staan er nog steeds. Veel van mijn vrienden denken dat ik niet reageer op hun bericht of foto. Is dat probleem op te lossen? Al de rest werkt normaal. Hopelijk geraakt het zo spoedig mogelijk opgelost.
  Met de beste groeten van Alain.

  Reageren
 16. Jacqueline

  Goede dag
  Ik heb meerde keer probeert om een nieuwe wachtwoord aan te vragen.maar ik kom niet verder..
  Wat is dit eigenlijk, dat mijn fb geblokkeerd is.

  mvg

  Reageren
 17. ceesflink

  hallo ik ben cees flink en ik heb 2 profielen waar van een is gehacht en ik zou graag willen dat dat profiel weg gehaald word . ik kan niet meer in loggen het gmail adres is niet meer actief en ik kan dus niet inloggen en dus ook niet weg halen ik hoop dat jullie het kunnen weg halen .

  Reageren
 18. ceesflink

  mijn face book acound is gehacht en ik kan niet meer inloggen want mijn gmail adres is niet actief meer en ik kan ook niet meer inloggen op dat gmail adres dus kan ik ook mijn oude face book acound niet verweideren ik hoop dat jullie dat kunnen doen voor mij groet Cees Flink

  Reageren
 19. Ella Klaassen

  Goedemiddag,

  ik kan niet meer inloggen omdat mijn wachtwoord wordt verzonden naar mijn oude mailadres die er niet meer is.
  Wat nu? wil net Facebook opnieuw installeren op mijn nieuwe smartphone.

  Reageren
 20. debby hegering

  hallo

  Een korte vraag,
  wij bezitten een server voor facebook spiegels te maken zo krijgen de gene die op zichzelf klikken als vriend , wat als grap door iemand gestuurd wordt , een getrolde versie , (een printscreen) van hun pagina , met hun fotos gemorpht , gekke gezichten en andere fun verhalen en plaatjes , alleen zien ze dit al aan de link , die funpagina. facebook gebruiker .com is , wij vroegen ons af gebruiken jullie deze pagina nog veel ja of nee , hebben jullie intresse in domeinnaam overname , en of mogen wij een deel van jullie gebruiken om adressen te genereren (deze zullen in de meeste gevallen een dag geldig zijn en een scrolling code in de url verwerken achter de gebruikersnaam van de op dat moment aangemaakte pagina.
  graag verneem ik de mogelijkheden wat betreft gebruik naam en of overname

  Reageren
 21. bedandbreakfastMon Reve

  Wanneer ik op wachtwoord vergeten druk word ik niet naar pagina’s geleid zodat ik het wachtwoord weer terug krijg. Hoe os ik dit op?

  Reageren
 22. Kim

  Hoi ik heb een probleem met het inlogggen op mijn Facebook. Er wordt gezegd dat Facebook regelmatig controles doet op lijst met gestolen wachtwoorden en blijkt dat mijn wachtwoord daarin staat. Dus om me te identificeren moet ik aanmelden op een andere PC, waarbij ik kon kiezen uit Chrome of Edge. Ik heb echter maar één PC. Een andere mogelijkheid van identificatie was een scan van mijn ID opsturen, wat ik gedaan heb. Sinds gisteren ben ik op een antwoord aan het wachten. Is dit normaal en wat kan ik nog ondernemen om terug toegang te krijgen tot mijn Facebook. Ik gebruik dit ook voor mijn werk namelijk en is dus belangrijk. Bedankt.

  Reageren
 23. H.Kwaadland

  Probleem staat hier niet bij.Gedeactiveerd voor facebook sms berichten. Prvider gebeld tekelfoonnummer is nog geldig er is niets vernanderd.probleem ligt bij facebook.Gaarne antwoord /of probleem oplossen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.