Facebook verwijderen

Inloggen op Facebook

Je hoort het de laatste tijd steeds vaker. Steeds meer mensen hebben er genoeg van en willen niet meer op Facebook zitten. Het verwijderen van een Facebook account is niet altijd even gemakkelijk. Met behulp van ons stappenplan kun je wél eenvoudig je Facebook verwijderen.

Facebook account verwijderen

Om je Facebook account te verwijderen dien je wel eerst ingelogd te zijn. Op deze manier kan Facebook zien dat het account hoort bij degene die het wil verwijderen. Zodra je ingelogd bent kun je de volgende link aanklikken: https://www.facebook.com/help/delete_account

Je wordt dan gestuurd naar de officiële pagina om je Facebook te verwijderen. Op deze pagina zal je verteld worden wat er gebeurd wanneer je verder gaat met het verwijderingsprocess.

Let op: Je account wordt echt permanent verwijderd. Er is hierna geen mogelijkheid meer deze te reactiveren of te herstellen!

Nadat je op de knop hebt gedrukt om je account te verwijderen dien je jezelf nogmaals te verifiëren met je eigen wachtwoord en een captcha. Dit komt omdat Facebook echt zeker wil zijn dat het jouw eigen account is dat wordt verwijderd en niet die van iemand anders. Zodra dit allemaal is gelukt is je Facebook account verwijderd.

Facebook account deactiveren

Het kan ook zijn dat je nog niet helemaal zeker bent of je je account wilt verwijderen of niet. Gelukkig heeft Facebook hier ook een optie voor want je kan je account ook deactiveren. Dit houdt in dat het account tijdelijk verwijderd wordt zodat anderen niet meer op jouw pagina kunnen komen. Om je account dus even stil te leggen kun je op de volgende link klikken: https://www.facebook.com/deactivate.php

Hierna zal je vraagt worden om een reden van deactivatie en dien je bij het bevestigen wederom je wachtwoord en de code in te typen. Let ook op dat je op het juiste account bent ingelogd.