Facebook help

Facebook mag dan wel het grootste sociale platform van het internet zijn, dit wil nog niet zeggen dat alles altijd even duidelijk is of goed werkt. Er zijn veel mensen die problemen ondervinden op Facebook. Een aantal van deze problemen zijn:


– Niet kunnen inloggen omdat het account niet beschikbaar is.
– Problemen met het wijzigen van email adres of andere gegevens.
– Wijzigen van privacy settings.

Wij zullen proberen deze problemen voor je op te lossen met behulp van een handige gids vol met Facebook tips.

Facebook probleem oplossen

Facebook is vaak moeilijk te begrijpen omdat niet iedereen evenveel kennis heeft van het internet en computers. Niet alles wordt goed uitgelegd en men weet niet wat bepaalde knoppen inhouden of betekenen. Vooral de wat meer onervaren mensen kunnen wat extra hulp gebruiken bij hun vragen.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet meer inloggen op Facebook, hoe komt dit?
Wanneer u problemen heeft bij het inloggen op Facebook kan dat een aantal verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat u uw wachtwoord vergeten bent en dus een nieuwe moet aanvragen. In dit geval is het dus gemakkelijk op te lossen. Weet u uw wachtwoord wel, maar kan er nog steeds niet ingelogd worden dan kan dit ook aan de servers van Facebook liggen. Deze servers moeten miljarden connecties maken tussen de gebruikers en de database waardoor er nog weleens iets fout kan gaan. Het beste is dus om even te wachten en het daarna nog een keer te proberen. Lukt het daarna nog steeds niet dan kunt u beter contact opnemen met Facebook zelf. Zij kunnen u dan verder helpen met het inloggen.

Kan ik mijn email adres wijzigen?
Ja, dit is mogelijk. Hiervoor dient u in te loggen op Facebook. Daarna gaat u naar de accountinstellingen. In de accountinstellingen klik je op het woordje ‘bewerken’ welke je naast je e-mail adres ziet staan. Hier kun je nu emailadressen toevoegen, verwijderen en wijzigen. Het makkelijkste is om eerst een nieuw adres toe te voegen, deze als primair adres in te stellen en daarna je oude te verwijderen. Facebook zal jou daarna een verificatie mail sturen om het mail adres te kunnen verifiëren.

Wanneer je dit gedaan hebt zou alles zo goed geregeld moeten zijn.